banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

“ AİLE BAZEN KAN BAĞI, BAZEN DE CAN BAĞI İLE OLUR’

“ AİLE BAZEN KAN BAĞI, BAZEN DE CAN BAĞI İLE OLUR’ 

01 Temmuz 2021
“ AİLE BAZEN KAN BAĞI, BAZEN DE CAN BAĞI İLE OLUR’

AK Parti İlçe Teşkilatı Sosyal işler birim başkanı Emine Öğüt ve yönetim kurulu üyelerimiz Sosyal Hizmetler Seydişehir Müdürlüğü'nün 30 Haziran Koruyucu Aile Günü dolayısıyla açtığı standı ziyaret etti.
Hükümet Konağı önünde açılan stantda Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü Muhammet Kiremitçi ve kurum çalışanları tarafından konu ile ilgili bilgilendirme yapıldı.
Müdür Kiremitçi,” Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızın aile odaklı hizmet modellerimizin en kıymetlilerinden biri de koruyucu ailedir. Aile bazen kan bağı bazen de can bağı ile olur.Çocuklarımızın kendilerini koruyabilmek için kendilerini koruyacak, destekleyecek sosyal ve maddi gereksinimlerini karşılayabilecek aile ortamına ihtiyaç vardır. Aile bir çocuğun güvenle büyümesi ve topluma faydalı bir birey olarak yetişmesi için gerekli birincil ortamdır.Bizlerde Sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğü olarak günün anlam ve önemine dikkat çekmek için Kaymakamlık önünde koruyucu aile bilgilendirme standı açarak vatandaşlarımıza koruyucu aileyi anlattık. Standımıza gelen küçüklerimize küçük hediyeler verdik.Her 30 Haziran artık bize bir ailenin sadece kan bağıyla değil, sevgiyle de kurulabileceğini hatırlatacak. Tüm koruyucu ailelerimizin günü kutlu olsun.” Şeklinde konuştu.
Ak Parti İlçe Teşkilatı olarak halkımızın koruyucu aile konusunda bilinçlenmesi destekliyor ve koruyucu ailelerimizin gününü kutluyoruz.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147