banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Instagram, Selçuk Bayraktar'ın gönderisini kaldırdı!

Fotoğraf paylaşım uygulaması Instagram, Selçuk Bayraktar'ın Filistin ile ilgili paylaştığı videoyu 'nefret söylemi' gerekçesi ile kaldırdı. 

12 Mayıs 2021
Instagram, Selçuk Bayraktar'ın gönderisini kaldırdı!

Sosyal paylaşım devi Twitter'ın Filistin ve Kudüs ile ilgili paylaşımlara erişimi kısıtlamasının ardından bir skandal da Instagram'dan geldi. Instagram, Baykar Savunma Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar'ın Burak Duvarı'nda toplanan Yahudilerin Mescid-i Aksa'da çıkan yangını kutladığı videoya tepki paylaşımını 'nefret söylemi' gerekçesi ile kaldırdı.

 

SELÇUK BAYRAKTAR'DAN SERT TEPKİ
Twitter hesabından açıklama yapan Selçuk Bayraktar, "Instagram aşağıdaki paylaşımımı "nefret söylemi" diyerek kaldırmış. Çoçukları, sivilleri katletmek, mabedleri yakıp izlerken şarkılar eşliğinde dans etmek nefrettir, vahşettir, katliamdır.Sizin fikir özgürlüğü, insan hakları diyen ikiyüzlülüğünüz batsın!'' dedi.

 

Selçuk Bayraktar paylaşımında şunları demişti;

İsrail: Irkçı faşist terör devleti. Dünyanın başka neresinde, gündüz 16 çocuğu bombalarla katledip, gecesinde kutsal bir mabedin alevler içinde yanmasına dans edilir? Bu yaktığınız ateş ancak size döner Allah adildir, mutlak hüküm sahibidir.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147