banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

85'lik nine kenevir yetiştirirken yakalandı

Manisa'da Jandarma ekipleri, iki adrese baskın düzenledi. Ekipler, karşılaştıkları manzara karşısında şoke oldu 

22 Haziran 2021
85'lik nine kenevir yetiştirirken yakalandı

.Manisa Soma ilçe Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptıkları istihbari çalışma sonrası Karaçam Mahallesi'nde 85 yaşındaki G.K.'nin evinin bahçesine kenevir bitkisi ektiğini belirledi. Bu bilgi karşısında şaşkınlık yaşayan ekipler, saat 16.00 sularında ikametgâha baskın düzenledi. Güvenlik güçleri, toprağa ekili boyları 20 santimetre ile 165 santimetre arasında değişen 128 kök kenevir bitkisi ele geçirdi. Gözaltına alınan yaşlı kadın, yarın adliyeye sevk edilecek.

TAVUK ÇİFTLİĞİNE KENEVİR EKMİŞLER

Jandarma, Saruhanlı ilçesine bağlı Develi Mahallesi'ndeki bir tavuk çiftliğine de baskın düzenledi. Çiftlikteki 32 kök kenevir bitkisi ile 1 adet ruhsatsız yivsiz av tüfeğine el kondu. Gözaltına alınan H.C. (30) ile M.A. (27) ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147