banner153

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

5 adet plastik ya da cam şişe getir, Konyaspor-Rizespor maçının biletini al!

Konyaspor'un Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile ortak düzenlediği 'Yeşil Tribün' projesi, Çaykur Rizespor maçıyla birlikte hayata geçiyor. 

13 Kasım 2021
5 adet plastik ya da cam şişe getir, Konyaspor-Rizespor maçının biletini al!

'Çevre, geleceğe Mirastır!' düsturuyla harekete geçen Konyaspor, Türkiye'de bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.

Yeşil-beyazlı kulüp, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile ortak düzenlediği 'Yeşil Tribün' projesini Çaykur Rizespor maçıyla birlikte hayata geçiriyor.

'Yeşil Tribün' projesi kapsamında, taraftarlar 5 adet plastik ya da cam şişeyi stadyumun doğu bölgesinde yer alan Passolig gişesi yanına kurulacak çevre standına bırakanlar, stand görevlisinden alacakları makbuz ile passolig gişesinden Süper Lig'in 13.haftasında Konya’da oynanacak Çaykur  Rizespor maçı biletini yükletebilecek.

Yeşil Tribün Projesi'ne katılmak isteyen taraftarların 17 - 18 ve 19 Kasım günleri saat 11:00  ila 17:00 arasında 5 adet pet ya da cam şişeyi teslim etmeleri gerekiyor.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147