banner176

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

banner174

Seydişehir Jandarmadan öğrencilere uzaktan trafik eğitimi

Seydişehir Jandarmadan öğrencilere uzaktan trafik eğitimi 

29 Aralık 2020
Seydişehir Jandarmadan öğrencilere uzaktan trafik eğitimi

Konya’nın Seydişehir ilçesinde jandarma trafik tarafından öğrencilere EBA üzerinden uzaktan eğitim başlatıldı.

Jandarma Komutanlığı Trafik Dedektifleri Projesi kapsamında İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı trafik timi tarafından daha önce yüz yüze verilen eğitimler, korona virüs nedeniyle eğitime ara verilmesi üzerine, Jandarma tarafından eğitim EBA üzerinden uzaktan eğitimle verilmeye başlandı.

Seydişehir Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi EBA destek noktasında düzenlenen eğitimde, trafik ekipleri öğrencilerin sorularını da yanıtladı.

Eğitimler hakkında bilgi veren Trafik Tim Komutanı Jandarma J. Kd. Bçvş ufuk memis, "Jandarma Genel Komutanlığına tevdi edilen trafik görevlerinin bir parçası olarak trafik dedektifleri gibi paydaş olunan projeler dâhilinde trafik timleri olarak çocuklara trafik güvenliği eğitimleri vermekteyiz. Okullarda uzaktan eğitime geçilmesi ve pandemi koşulları nedeniyle hayata geçirilmiş uygulamaya milli eğitim müdürlüğü ile koordine kurularak ilköğretim okulu öğrencilerine çeşitli uygulamalar üzerinden eğitim vermeye devam etmekteyiz. Projeyle ilçemiz Başkaraören ve Taraşçı Mahallesi 4-5 sınıf öğrencilerine uzaktan eğitim zoom üzerinden bizler tarafından verilen trafik kazalarıyla ilgili farkındalıklarının yükseltilmesi hedeflenmektedir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.